Spacious downstairs shower room

The brief

The customer wanted to achieve a contemporary and natural look to their downstairs shower room and to make it look more spacious.

As you will see from the “before” pictures; the tiles were dark and dated. There was unsightly boxing running along the floor, in the corner and behind the basin and the mirror and shaver light looked out of place.

Our solution

If you look at our design and the “after” pictures you will see that by using large format Cashmere coloured tiles along with floor tiles that complimented them we made the room look more open. We also built out the wall so we could conceal our pipework and cistern and get rid of the ugly boxing in.

Using a wall hung toilet and WC helps to create a feeling of space.A wall mounted basin tap made the basin area look clear and spacious.

Needless to say the customer was delighted with the end product.

Want to find out how we can transform your space?

Book an appointment to start planning your new kitchen or bathroom

Book an appointment

Other projects